Εξωτερικός Καθαρισμός

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλούστατος. Τα μηχανήματα είναι φτιαγμένα για να μπορούν να τα χειριστούν όλοι ανεξαιρέτως, από 10χρονα παιδιά έως 80άχρονα κορίτσια.      

Το μόνο που απαιτεί το σύστημα είναι να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες χρήσης γιατί μόνο τότε δίνουμε στα μηχανήματα την ολοκληρωμένη δυνατότητα δράσης που θα φέρει και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος.

Οδηγίες Πλυσίματος

Aυτόματα το πιστόλι μας φέρνει ζεστό νερό μαζί με ειδική σαπουνάδα που διασπά όλη τη βρωμιά και μαλακώνει όλους τους ρύπους όπως, έντομα κουτσουλιές κλπ.

Περνάμε όλο το αυτοκίνητο κάνοντας ένα κύκλο καταβρέχοντας το καλά. Μόλις ολοκληρώσουμε τον κύκλο πιέζουμε το κουμπί Νο 2

Εδώ έχουμε πάλι ζεστό νερό μαζί με διαφορετικό είδος σαπουνάδας και μεγαλύτερη πίεση. Το υλικό του πρώτου προγράμματος συνεργάζεται με αυτό του. Περνάμε έτσι όλο το αυτοκίνητο με το πιστόλι από απόσταση 10-15

εκατοστών φροντίζοντας να περάσει η δέσμη του πιστολιού από παντού. Απαραίτητη η λεπτομέρεια στα κρυφά σημεία όπως και στα χαμηλά μαρσπιέδες, ζάντες, θόλους κλπ

Εδώ ενεργοποιείται αυτόματα η ΒΟΥΡΤΣΑ και βγάζει παχιά ζεστή σαπουνάδα. Η  βούρτσα είναι από φυσική τρίχα ΑΛΟΓΟΥ και δεν προκαλεί

κανένα είδος αμυχής στο λούστρο του οχήματος. Εάν το αυτοκίνητο είναι πολύ βρώμικο τότε περνάμε και τη βούρτσα. Βέβαια να πούμε εδώ ότι  Η καλή και προσεκτική εφαρμογή του 2ου προγράμματος μπορεί να καταργήσει την χρήση της βούρτσας.

Νερό. Ξεπλένουμε τη σαπουνάδα από επάνω προς τα κάτω.

Υγρό κερί - Ένα καταπληκτικό προϊόν που προσδίδει γυάλυσμα διαρκείας και

προστασία στο χρώμα από τους διάφορους ρύπους. Μετά από 4-5 φορές ζωντανεύει το χρώμα και τα πλαστικά των οχημάτων. Διευκολύνει το επόμενο πλύσιμο καθώς η βρωμιά δεν μπορεί να (πιάσει ) πάνω στο χρώμα.

Απιονισμένο νερό - Είναι νερό που έχει υποστεί τριπλό φιλτράρισμα  (αφαίρεση χλωρίου αποσκλήρυνση και αντίστροφή

όσμωση). Η υψηλότερη  ποιότητα και καθαρότητα που μπορούμε να πετύχουμε.

Ξεπλένουμε καλά όλο το όχημα από επάνω προς τα κάτω και έχουμε τελειώσει ΔΕΝ χρειάζεται σκούπισμα γιατί δεν περιέχει άλατα και δε αφήνει στίγματα. (να σημειώσουμε εδώ ότι αυτό το νερό δεν είναι κατάλληλο για να ξεπλύνουμε τη σαπουνάδα ) είναι πολύ μαλακό.